Business Process Innovation and Cloud Computing

Business Process Management

Subscribe to Business Process Management: eMailAlertsEmail Alerts newslettersWeekly Newsletters
Get Business Process Management: homepageHomepage mobileMobile rssRSS facebookFacebook twitterTwitter linkedinLinkedIn


bpm Authors: Elizabeth White, Alan Williams, ManageEngine IT Matters, Wayne Salpietro, Astadia CloudGPS

Related Topics: CEOs in Technology, SOA Best Practices Digest, Jainism, SOA in the Cloud Expo, CIO/CTO Update, Business Process Management

bpm: News Feed Item

YES BANK werkt samen met Cordys aan uitbreiden bedrijfsprocesmanagement

YES BANK, een Indiase privésector-bank, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Cordys, een vooraanstaand leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie voor het automatiseren, beheren en verbeteren van cruciale bedrijfsprocessen.

Rana Kapoor, oprichter, Managing Director en CEO van YES BANK, gaf als commentaar: “Het doet ons plezier om onze samenwerking te kunnen aankondigen met Cordys, die ons in staat zal stellen een gezamenlijke strategie uit te voeren door het implementeren van innovatieve en veilige oplossingen op het gebied van bankieren. We zijn vastbesloten om de hoogste standaards van dienstverleningskwaliteit en operationele excellentie te bereiken.”

“Het samenwerkingsverband met Cordys zal YES BANK in staat stellen een stevig platform te bieden voor het bereiken van continue procesverbeteringen door het bouwen van oplossingen die bedrijfsregels omvatten, bevorderen van de visualisatie van processen en het verbeteren van real-time technologieën. Dit zal een verdere verbetering betekenen van de flexibiliteit, scherpte en inter-operabiliteit van de huidige toepassingssystemen van de bank,” vervolgt Kapoor.

Het Cordys Business Operations Platform – met de Business Process Management Suite (BPMS) functionaliteit – zal verscheidene sleutelkenmerken bieden aan YES BANK, waaronder:

  • Bedrijfsgerichte BPMS voor procesautomatisering, leidend tot grotere zichtbaarheid en controle voor het nemen van real-time beslissingen. Dit zal leiden tot belangrijkste klantenserviceverbeteringen en beter uitzonderingsmanagement
  • Procesgestuurde en op SOA gebaseerde integratie van meerdere systemen en mensen over de gehele waardeketen, ondersteuning van elk type workflow, bijvoorbeeld het mogelijk maken van snellere betalingsverwerking met minimale of geen handmatige interventie
  • Continue procesverbetering met Business Activity Monitoring – leidend tot betere operationele responsiviteit
  • Snellere innovatie met Composite Application Framework; bouwen van nieuwe toepassingen of verbeteren van bestaande toepassingen op snelle, efficiënte en kosteneffectieve wijze – oplossingen die de uitlijning van bedrijfs-IT verbeteren

Jan Baan, oprichter, Chairman en CEO van Cordys, verklaarde: “Ik ben onder de indruk van het commitment van YES BANK aan het bieden van de hoogste niveaus van dienstverlening aan haar klanten. In de economie van vandaag de dag gaan bedrijfsprocessen verder dan afdelingen en bedrijven. Samenwerking in de waardeketen vereist een BPM-benadering die flexibiliteit en veiligheid biedt en de mogelijk tot het gebruiken van het on-line kanaal voor grotere snelheid van verandering en een superieur productaanbod.”

Umesh Jain, YES BANK President en Chief Information Officer, gaf als commentaar: “Onze kennisgestuurde filosofie gaat verder dan het traditionele domein van het bankieren en helpt bij het aannemen van een ‘Money Doctor’ benadering van diagnostische en prescriptieve productstructurering. Het Cordys platform zal ons in staat stellen om verbeterde klantenservice te bereiken via een belangrijke vermindering van de omlooptijden. De SOA-gebaseerde integratie met andere systemen en procesgestuurde verbetering van onze bedrijfsactiviteiten over de gehele waardeketen geleverd door Cordys zal leiden tot verbetering van de samenwerking tussen teams en een betere productiviteit.”

“Het Cordys platform verlaagt de kosten en de complexiteit en maakt snellere en gemakkelijkere ontwikkeling mogelijk, wat onze IT-afdeling een betrouwbare partner maakt voor het bedrijf,” voegde Jain toe.

“Na het proeven van het succes van een aantal van India’s grootste conglomeraten, is Cordys nu zijn marktaandeel aan het vergroten in de Indiase bank- en financiële sector. Dit samenwerkingsverband stelt een paradigma voor het aannemen van op proces gebaseerde innovatie met gebruikmaking van Cordys technologie,” aldus Narendra Shukla, Cordys Asia Vice President.

Over Cordys

Cordys is een wereldwijd leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie. Global 2000-bedrijven wereldwijd hebben Cordys gekozen voor het bereiken van prestatieverbeteringen in hun bedrijfsactiviteiten zoals verhoogde productiviteit, verminderde tijd voor het op de markt brengen en snellere reactie op de steeds veranderende marktvraag. Met hun hoofdkantoor in Nederland is Cordys een wereldwijd bedrijf met kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en Asia-Pacific. www.cordys.com.

Over YES BANK

YES BANK, India’s nieuwe privésector bank, is het resultaat van het professionele en ondernemingscommitment van haar oprichter, Rana Kapoor en het top management team aan het oprichten van een hoge kwaliteit, klantgerichte, private Indiase bank die zich richt op de toekomstige bedrijven van India. YES BANK heeft internationale best practices aangenomen, de hoogste standaards van servicekwaliteit en operationele excellentie en biedt uitgebreide oplossingen op het gebied van bankieren en financiële oplossingen aan al hun gewaardeerde klanten.

YES BANK heeft een kennisgestuurde benadering van bankieren en een superieure klantenervaring voor hun retail, bedrijfs- en opkomende zakenbankklanten. YES BANK is zich gestaag aan het ontwikkelen als professionals-bank van India met de langetermijn-missie van “Building the Best Quality Bank of the World in India.”

YES BANK heeft momenteel 137 operationele filialen overal in India over 109 locaties. Bovendien heeft YES BANK ook 93 operationele offsite ATM’s in NCR, Mumbai en Pune en twee National Operating Centres in Mumbai en Gurgaon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.